reiss motivation profile

RMP Motivaatio kysely työhyvinvoinnin työkaluna

Miten teillä on toimittu jo motivaation ja arvojen kanssa siellä työyhteisössä, ehkä kotosallakin. Voisiko olla tulevien viikkojen keskustelun aihe?
Itse yritän muistaa panostaa ruokailuun ja armollisuuteen itseni kanssa, kiitos tämän korkean kunnian motiivini. Alla Motivaatiotalon terkkuja!

Motivaatio ja arvot työhyvinvoinnin rakennuspalikoina

RMP Terveisiä Työhyvinvointi-messuilta Tampereelta 09/2022!

RMP työkalun on tuonut suomeen, Suomen Motivaatiotalo Oy;n tieteellinen johtaja ja TAMKin johtamisen yliopettaja KTT Päivi Mayor joka piti puheenvuoron otsikolla ”Motiivit työhyvinvoinnin rakennuspalikoina”. Esityksessään Päivi kertoi keissin, kuinka energia-alan organisaatiossa tiiminvetäjänä juuri ennen pandemiaa tammikuussa 2020 aloittanut ”Lari” kuormittui ja uupui erilaisten vaiheiden jälkeen, vaikka oli alun perin unelmatyössään. RMP Motivaatioprofiilin ja valmentajan avulla hän pystyi tunnistamaan itselleen tärkeitä motiiveja ja kuinka nämä hänelle tärkeät perustarpeet eivät muuttuneessa tilanteessa olleet päässeet riittävästi toteutumaan. ”Lari” oivalsi, mitkä tekijät olivat johtaneet uupumiseen ja hänelle merkityksellisten motiivien tunnistaminen auttoi häntä tekemään korjausliikkeitä tilanteen parantamiseksi.

Päivi herätteli keskustelua juuri työelämään astuvan Z-sukupolven osin erilaisten motivaattorien vaikutuksesta johtamiseen nyt ja tulevaisuudessa. Kuinka tulevien työntekijöiden tarpeet voidaan ottaa paremmin huomioon johtamisessa ja hyvinvoinnista huolehtimisessa?

Miten sinä johdat omaa tai tiimisi työhyvinvointia? Oletko ottanut uuden sukupolven motiivit huomioon johtaessasi? Miten eri motiivit ja arvot teillä näyttelevät työyhteisöissä? Tietenkin muistat, että tämä lisää psykologista turvallisuutta myös työssä.

Ota yhteyttä Motivaatiotalon sertifioituneeseen RMP Team motivation Coachiin niin jutellaan lisää, miten motivaatiotuntemusta voi hyödyntää myös työhyvinvoinnin rakentamisessa!

Motivointiterveisin
Birgitta

 

Privacy Preference Center