Kuka on Blogin takana, mistä kaikki alkoikaan?

kirjoittaja

in

Pelottavin hetki, julkaista tämä. Julkaisen ja unohdan. Ajastan.

Olen ikuinen idealisti. Uskon kaikilla on mahdollisuus parempaan huomiseen, mutta kuinka asenteillamme pystymme vaikuttaa positiivisesti niihin asioihin joihin aidosti voimme? Suomeksi, keskity asioihin joihin voit vaikuttaa, positiivisesti.

Minua kiinnostaa kaiken kattava hyvinvointi sisältäen liikunnan ja terveellisen ruokavalion.  Talousasiat ovat myös lähellä sydäntäni siinä missä matkustelu; vähintään nojatuolissa lukeminen, musiikki, tanssi, jooga, mindfulnesskin. Nämä ovat tapani rentoutua ja kerätä voimia. Ehkä kaikesta näistä löydät täältä vielä luettavaa.

Olen äiti, vanhempi jonka takana on pitkä yksihuoltajan ura, jota en koskaan vaihtaisi pois. Kaksi poikaani Nuutti-Rasmus ja Paul-Matias ovat minulle tärkeimmät maailmassa, olleet aina ja annoin heille kaiken aikani jos näin nyt voi sanoa, tai voi koska se on minuutilleen totta. Tällä hetkellä syön lääkkeitä joita valmennan itse.

Tulen mahdollisesti vanhemmuudesta kertomaan sivustoilla myös, koska rakkainta mitä sinulla voi ikinä olla on perhe ja läheiset ihmiset. Tuo seikka joka missään nimessä ei ole helppo muistaa ja ylläpitää koska jokainen ihminen on yksilö ja muuttuu tarinansa aikana.

Nuoret saavat suuren arvostukseni, heissä on tulevaisuus, vanhemmissa ihmisissä elää taas viisaus. Muut etniset taustat ovat mielestäni enemmän rikkaus kuin kulttuuriimme pahe.

Olen siis tälläinen puna- kelta – sininen tyyppi jossa äitiys on tuonut ripauksen vihreyttä. Tämä väri on jo kadonnut koska ruuhkavuodet ovat takanapäin, ne jos mitkä olivat yksinäiset ja todella ruuhkaiset.  Tunnistan värin vivahteita itsestäni enää harvoin, eikä se ikinä ollutkaan mikään vahva.

Juniorini  ystävineen puolestaan sparrasivat tuomaan osaamistani ja elämänkokemustani tänne laajemmin. Ohjeita yms mitä minulta on kyselty ja mitä itse kaipaisin esim työelämään sekä vanhemmuuteen liittyen. Sitten ajattelin ehkä teen tänne myös joitakin vinkkejä; ruoka tai talous ohjeita Nuutille kun yhteydenpitomme tulee muuttumaan pian varsin aikavyöhykerajoitteiskesi, tai sen piti – Korona muutti senkin. Korona itseasiassa laittoi kaiken ylösalaisin. Aivan kaikki suunnitelmat ja peruasiat, tarpeineen. Onneksi monesta kyykystä on noustu, joten meneehän tämäkin.

Emmalle kiitos sanoistasi.  ” Tee sivut, blogi, jossa on vähän jokaiselle jotakin”. Katsotaan mitä tästä siis tulee.

Kirjoitettu 2019, päivitetty ja julkaistu 2022.

Privacy Preference Center