Life Coach

Yksilö valmennus eli Life Coaching, tai hyvinvointi valmennus sopii erityisesti elämän muutos- ja jumitilanteisiin. Silloin kun tuntuu omat voimat -, keinot eivät enää riitä tai kyseessä on tavoite kuten opiskelu, taloudenhallinta elämänlaadun parantaminen, työhön tai perhe-elämään liittyvät tavoitteet ja tasapainon hakeminen. Toisinaan taas kirkastaakseen omia tavoitteita ja ihan vain pirteämpää arkea.

Coachingissa kohtaat itsesi uudelleen toisten silmäparien kanssa ja tarvittaessa autan sinua määrittelemään tavoitteesi stressittömämpään, parempaan elämään ja autan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja ylittämään ne.

Yksilöcoach valmennusta voi hyödyntää todella monipuolisesti esimerkiksi minäkuvan parantamiseen, omien tavoitteiden ja unelmien kirkastamiseen,  ihmissuhteiden kehittämiseen, vuorovaikutustaitojen kohentamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Valmennuksen tavoitteena on siis yksilö, joka tuntee itseensä, tiedostaa tavoitteensa ja onnistuu saavuttamaan sen.

Valmennus on aina asiakaslähtöistä. Valmentaja ei neuvo, vaan auttaa valmennettavaa oivaltamaan olennaisen erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla. Valmennuksen myötä sisäinen johtajuus voimistuu, omat vaikutusmahdollisuudet kirkastuvat ja kyky saavuttaa haluamansa lisääntyy. Lopputuloksena on kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva yksilö, joka nauttii elämästään.

Valmennuksessa hyödynnetään kognitiivista käyttäytymistiedettä, ratkaisukeskeisyyttä, NLP -tekniikoita, urheiluvalmennusta sekä positiivista psykologiaa. Syty täyteen potentiaaliisi ja ylitä se!

RMP eli Steven Reiss motivation kyselyt myös yksityishenkilöille
Mikä sinua motivoi? Mikä vie totaalisesti energiasi? Miten opit hyödyntämään ja tunnistamaan motivaatiotekijöitä ja saavuttamaan siten korkeat vuorovaikutus taidot ja nautit elämästäsi vahvuuksistasi käsin. Kysy lisää! RMP motivaatiovalmentajaltasi®
Coachina kuuntelen, kannustan ja autan kartoittamaan nykytilanteesi. Yhteistyömme jälkeen tunnet itsesi paremmin ja olet voimaantunut omien oivallustesi kautta. Pääset hyödyntämään koko potentiaalisi.

Rakennamme yhdessä toimintasuunnitelman ja vahvistamme sinun voimavarojasi. Minä kuuntelen, ohjaan ja motivoin koko matkan ajan. Matka etenee sinun ehdoillasi ja elämäntilanteesi mukaan. Yhteistyömme on aina yksilöllinen. Valmennus tapahtuu sovitusti usein miten Teamsin, Google Meetin, Zoomin tai muun erikseen sovitun etäyhteyden kautta, puhelimitse tai matkan salliessa kasvokkain.

Joskus yksi tapaaminen riittää, usein valmennus kuitenkin otetaan 3, 5 tai 12 kerran pakettina. Iso elämänmuutos tai projekti vie enemmän aikaa.
Sertifioitu LCAF Coach® ja RMP motivaatio Coach® toimii International Coaching Federationin sääntöjen ja arvojen mukaisesti. Jokainen kohtaaminen sitoo ja edellyttää vaitiolovelvollisuutta. Kirjallisia muistiinpanoja ei tehdä, joten tietoturvasi on taattu.

Voit tutustua vinkkeihini myös Blogissa Life Coach osiossa, löytyisikö sieltä sinulle ajatuksia?

Yksilö Coaching hinta, yksityishenkilöt 98 € tunti / 3x sarja 285 € / 5x sarja 460 € / 12x sarja 960 €

Ensimmäinen kerta on aina -50% etkä sitoudu jatkoon. Mikäli päätät valita pidemmän yhteistyön kanssani, hyvitän ensimmäisen kerran pakettihinnoissa.

RMP kysely 299€, sisältää kyselyn, sähköisen materiaalin ja henkilökohtaisen purun kanssasi.

Privacy Preference Center