Ura Coach

Ura Coaching

Aika palkata Uracoach kun mietit seuraavia askelia.

YT:t, urajumi tai työttömyys, kenties kokonaan uusi ala? Uuteen nousuun? Organisaatioille myös Outplacement palvelut vankalla kokemuksella.

Outlplacement organisaatioille laajempina yksilön hyvinvointia tilanteessa tukevat uracoching kokonaisuus.

Hyvä valinta ottaa suuriin muutoksiin rinnalle kulkemaan ammattitaitoinen Coach, joka tuntee työmarkkinat ja liike- elämän kiemurat siinä missä työnhaun haasteet.

Uravalmennuksessa autan sinua perinteisten ja nykyaikaisten hakukanavien hakkeroinnissa oman toimialasi nykykeinoja hyödyntäen sekä löytämään omat vahvuutesi, sanoittamaan ne sekä kirkastamaan tavoitteesi, kannustaen ja ohjaten. Myös CV ja hakemus on hyvä rakentaa Coachin kanssa, jolloin saat toiset silmäparit ja rehellisen palautteen ja vinkit tulevaan. Palautteiden mukaan saat parhaat tipit erottautuvaan työnhakuun perinteisen työnhakemisen sijaan.

Coach tunnistaa työelämän vahvuuksiasi ja taitojasi ketterästi. Yhdessä rakennamme toimintasuunnitelman ja vahvistamme sinun voimavarojasi. Minä kuuntelen, ohjaan ja motivoin sekä kannustan koko matkan. Sinä päätät tavoitteesi – yhteistyömme on aina yksilöllinen.

Omalla urallani olen toiminut rekrytoinnin ja työllistymisen väyliä opastaen 20 vuotta henkilöstöpalvelualla johto- myynti- hr – ja valmennustehtävissä, joten uskallan sanoa, että kanssani olet hyvissä käsissä. Voit olla etsimässä sitä ensimmäistä työtä tai olla urajumissa. Riittää kun sinulla on asenne ja tahto työllistyä tai löytää uusi polkusi.

Ota talteen myös Blogista ilmaiset vinkit kategoriasta UraCoach

Lisätyökaluna:

RMP eli Steven Reiss motivation kyselyt myös yksityishenkilöille

Mikä sinua motivoi? Mikä vie totaalisesti energiasi? Miten opit hyödyntämään ja tunnistamaan motivaatiotekijöitä ja saavuttamaan siten korkeat vuorovaikutus taidot ja nautit elämästäsi vahvuuksistasi käsin. Miten tämä tulisi ottaa huomioon urasuunnitelmissa? Miten jaksan töissä paremmin? Millaisessa organisaatiossa viihdyt parhaiten ja miten sinua tulisi johtaa?

Valmennus tapahtuu sovitusti useinmiten Teamsin, Google Meetin, Zoomin tai muun erikseen sovitun etäyhteyden kautta, puhelimitse tai matkan salliessa kasvokkain.

Joskus yksi tapaaminen riittää, usein valmennus kuitenkin otetaan 3, 5 tai 12 kerran pakettina.

Sertifioitu LCAF Coach® ja RMP motivaatio Coach® toimii International Coaching Federationin sääntöjen ja arvojen mukaisesti. Jokainen kohtaaminen sitoo ja edellyttää vaitiolovelvollisuutta. Kirjallisia muistiinpanoja ei tehdä, joten tietoturvasi on taattu.

Asiakaspalautteita voit lukaista etusivulta, LinkedIn profiilistani, Sosiaalisista medioista Facebook ja Instagram Birgitta Coaching.

Uracoaching hinta 98 € tunti  / 3x sarja 285 € /  5x sarja 460 € / 12x sarja 960€

Ensimmäinen kerta on aina -50% etkä sitoudu jatkoon.

RMP kysely 299€, sisältää kyselyn, sähköisen materiaalin ja henkilökohtaisen purun kanssasi.

Privacy Preference Center