UraCoaching – Uravalmennus

kirjoittaja

in

Ura coaching – Ura valmennus

Urajumi tai työttömyys, kokonaan uusi ala? Uuteen nousuun? Hyvä valinta ottaa suuriin muutoksiin rinnalle kulkemaan ammattitaitoinen Coach, joka tuntee työmarkkinat ja liike- elämän kiemurat siinä missä työnhaun haasteet, digitaaliset kanavat ja auttaa myös treenaten live kuin video haastatteluissa.

Aitoa apua perinteisten ja nykyaikaisten hakukanavien hakkeroinnissa, oman toimialasi nykykeinoja hyödyntäen sekä löytämään omat vahvuutesi, kirkastamaan tavoitteesi, kannustan ja ohjaan. Mitä sanot, kun autan myös sanoittamaan osaamisesi?

CV ja hakemus on hyvä rakentaa Coachin kanssa, jolloin saat toiset silmäparit ja rehellisen palautteen ja ohjeet, kuinka kehittää tulevassa. Parhaat tipit erottautuvaan työnhakuun perinteisen työnhakemisen sijaan. Omalla urallani toiminut rekrytoinnin ja työllistymisen väyliä opastaen yli 15 vuotta henkilöstöpalvelualla johto- myynti- hr – ja valmennustehtävissä, uskallan sanoa, kanssani olet hyvissä käsissä. Voit olla etsimässä sitä ensimmäistä työtä tai olla urajumissa, riittää kun sinulla on asenne ja tahto työllistyä, tai löytää uusi polkusi.

Uracoachina vahvistan vahvuuksiasi, coach tunnistaa ulkopuolisena työelämän vahvuuksiasi ja taitojasi ketterästi.  Yhdessä rakennamme toimintasuunnitelman ja vahvistamme sinun voimavarojasi. Minä kuuntelen, ohjaan ja motivoin, sekä kannustan koko matkan. Sinä päätät tavoitteesi – yhteistyömme on aina yksilöllinen ja matkamme voidaan keskeyttää milloin haluat.

Valmennus tapahtuu useimmiten Teamsin, Google Meetin, Zoomin tai muun erikseen sovitun etä yhteyden kautta, puhelimitse tai matkan salliessa henkilökohtaisesti

Joskus yksi tapaaminen riittää, useimmiten valmennus otetaan 3, 5 tai 12 kerran pakettina. Iso elämänmuutos tai projekti vie enemmän aikaa. Hinnat löydät Ura Coaching sivuilta.

Joissain tapauksissa tapaamiset voivat olla myös luonnossa liikkuen, kotona tai esimerkiksi kahvilassa. Ensin kuitenkin tutustumme ja yhteistyömme on aina yksilöllinen.

Toimin Sertifioituna LCA Coachina, International Coaching federation sääntöjen ja arvojen mukaisesti, jokainen kohtaaminen, sitoo ja tulee noudattaa vaitiolovelvollisuutta. Tapaamistamme en tee kirjallisia muistiinpanoja tietokoneelle, joten tietoturvasi on turvattu.

Coaching on laaja ja suomessa melko uusi ohjausmuoto erilaisiin elämäntilanteisiin ja jumitilanteiden purkamiseen. Olipa kyse omasta ajanhallinasta, vuorovaikutustaitojen kehittämisestä, itsensä tunnistamisessa eri tilanteissa tai parisuhdekiemuroissa, yksin tai yhdessä voi Coachille tulla, joskus koko perhe. Yleisesti voisimme todeta elämäntaidot, esim. talouden hallinnasta, asiakkaan omaan elämänlaatuun ja tavoitteisiin keskittyen. Hyvä Coach antaa laajan osaamisen käyttöön niin ruokavaliosta, nukkumisesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja stressinhallintaan. Näitäkin toisinaan sivutaan Ura Coachingissa tai toisinpäin.

 

Privacy Preference Center