Millaista apua Yksilö Coachingista voi saada?

kirjoittaja

in

Life coaching sopii erityisesti elämän muutos- ja jumitilanteisiin. Kun kompassi tippuu lattialle tai siihen tulee häiriö, Coaching kanssa kasaat suunnan uudelleen, nopeammin ja ketterämmin.

Coachina kuuntelen, kannusta ja autan sinua kartoittamaan nykytilannettasi, tunnistamaan vahvuutesi. Coach yhteistyön jälkeen tunnet itsesi paremmin ja olet voimaantunut omien oivallustesi kautta. Pääset hyödyntämään parasta potentiaaliasi.

Oma elämä on voinut hautautua toisten tarpeiden tyydyttämiseen, jolloin pahimmillaan ei tunnista enää edes omia tarpeitaan. Omat haaveet ja tavoitteet voivat olla hautautuneina kiireen, ruuhkavuosien, työelämän, sosiaalisten paineiden ja väärien uskomusten alle. Yhdessä rakennamme toimintasuunnitelman ja vahvistamme sinun voimavarojasi. Minä kuuntelen, ohjaan ja motivoin, sekä kannustan koko matkan. Matka menee sinun ehdoillasi ja elämäntilanteesi huomioiden.

Oletko eroamassa, siirtymässä työelämään, tai eläkkeelle, haluatko vaihtaa uraa, ovatko opintosi tai elämän muutos jäänyt jumiin tai elämänmuutos ei oikein onnistu omin voimin? Taloushuolia, haluat oppia fiksua talouden hallintaa ja säästää, mutta yksin saldot paukkuvat. Tunnetko hautautuvasi ruuhkan alle ja kadottaneen minäsi? Parisuhde kiemuroita ja solmuja? Tunnelukkoja, joita olisi hyvä purkaa pätevöityneen Coachin kanssa, harjoitella elämään ilman tunne lukkoja? Joskus pelkästään tunteiden tunnistaminen tai sanoittaminen on vaikeaa.     Onko sulla unelma, jonka haluaisit toteuttaa, tai haluatko vain yksinkertaisesti tasapainoisemman ja seesteisemmän elämän ja paremman ajanhallinnan? Univaikeuksia? Univaikeuksien tai huonon unen kanssa ei saa jäädä yksin. Miten stressi ja paineensietokykysi, onko se tasapainossa muun elämän kanssa?

Somekanavistani Insta, FB, Linkedin ja www.birgittan.com voit lukaista saatuja palautteita

 

Privacy Preference Center