INTUITIO- IHMEELLINEN SISÄINEN ÄÄNI – KUULETKO KUISKAUKSEN?

Intuitioksi kutsuttu. Usein pieni kuiskinta, jonka toiset sanovat kuulevansa takaapäin.

Läikähdys sydämessä lisää sanoman vahvuutta. Kylmä kouraisu vatsanpohjassa, sekin kertoo jotain. Tuolloin olisi hyvä pysähtyä tutkimaan tarkemmin sen sanomaa tai ennen päätöstä.

Usein se kuiskii, joskus se herättää öisin, toisinaan sen ääni voi olla hyvinkin voimakas ja vaativa. Kuuntelematta jättäminen voi lisätä ahdistuksen tunteita. Kuuleminen taas hämmennystä ja helpotusta, ilon ja oivalluksen tunteita. Toisinaan pelko estää toimimasta intuition ohjauksessa. Usein huomaat kiertäväsi kehää elämässäsi, mikäli et ole intuitiotasi kuunnellut. Palaat aina samaan lähtöruutuun? Tuntuuko tutulta? Mitä jos nyt valitset seuraavaksi Intuition?

Intuitio on siis mielenkiintoinen, kun ohitat sen, se ei hylkää vaan antaa sinulle mahdollisuuden palata alkuun, ottaa uusi lähtö. Asiat harvemmin tuodaan isolla äänellä eteesi ja sanotaan, näin sun tulee tehdä tai toimia.

Neroilla on usein kyky yhdistää älyä ja intuitiota. Intuition kuuntelemisen taitoa voi kehittää kuka vain, koska se on meihin sisäänrakennettu.

Kuuntelemalla, se ohjaa sinut aina oikeaan suuntaan valinnoissasi, silloinkin kun ne tuntuvat järjettömiltä. Hyvä kuiteinkin yhdistää kuunteluun järkeä sopivasti. Olet kuullut varmasti lauseen ”Minä tiesin tämän”, ” Olisi pitänyt kuunnella sisäistä ääntäni”

Kun opit kuuntelemaan, itseäsi, intuitiotasi ja yhdistelemään näitä, voit paremmin. Intuitiosi auttaa sinua pienissä arjen askareissa, hyvinvoinnin ylläpitämisessä, kuin suurissa askeleissa.

Sun kehosi on viisas ja sisältää viisauden, kuuntele sitä

Mikäli Intuitio ei ole entuudestaan tuttu, sitä kannattaa opetella kuuntelemaan. Se edellyttää mielen hiljentämistä, pysähtymistä kuuntelemista. Toisilla se on geeniperimästä herkkä, mutta sen voi myös opetella. On tärkeää oppia erottamaan mielen ja ajatusten tuotteet, sekä mielen uskomukset intuitiosta.

Toiset kutsuvat Intuitiota sisäiseksi viisaudeksi, eikä yhtään hassumpi nimitys. Mikä parasta, oppia keskustelemaan sisäiseen viisauden kanssa, johon voi ottaa yhteyden intuition avulla. Valmennuksissa, yksilövalmennuksissa, mikäli asiakas antaa luvan, hyödynnämme tätäkin menetelmää.

Tämä jäätävä sisäänrakennettu mekanismi kertoo meille halutessamme, mikä hivenaine meiltä uupuu, mitä liikuntaa tulisi juuri nyt suosia, jotta kroppa voi hyvin. Se on samanlainen kuin tunnet janon tunteen, jokin sinussa saa sinut tankkaamaan nestettä. Mitä jos opettelisit siis kuuntelemaan ohjaustasi tarkemmin?

Kun intuitiota opettelee hyödyntämään pienissä askeleissa, saat mielettömän avun itsellesi suuriin askeliin, kun vain avaudut intuitiollesi.

Keho tietää pieni harjoitus aloittelijoille:

Seiso rentona. Jalat hartioiden leveydellä. Hengittele rauhassa, hartiat laskeutuvat.

Sulje silmäsi, tai katso alaviistoon.

Sano kehollesi nimesi. ” Nimesi on Seppo” vaikka oikeasti oletkin Pekka.

Miten kehosi reagoi?

Taaksepäin kallistuminen: EI

Eteenpäin kallistuminen: Kyllä

Kannattaa harjoitella ja heittää itsensä peliin, sinäkin, joka vähiten uskot voit yllättyä ja saada paljon apua omaan elämääsi kuuntelemalla viisauttasi, joka sinulla on.

 

Privacy Preference Center