Hyvinvointiresepti luontaisista kehococktaileista

💗Mitä sinulle kuuluu? Millaisen vastauksen sait?
Ilmenikö jotain mitä ehkä kaipaat voidaksesi paremmin?
 
💗Tiesitkö kehossasi on luontaisesti kunnon kemikaalicoctail hormoneja, joita voit alkaa tanssittamaan haluamallasi tavalla, saadaksesi lisää hyvinvointia ja mielihyvän tunteita.
 
💗RESEPTIN voisit luoda itse.
 
💗Reseptiä suunnitellessasi voit aloittaa täältä:
 
💗SEROTINIINI säätelee ja tasapainottaa mieltä. Ehkäisee masennusta. Tasoittaa tunteiden terävimmät kärjet. Esimerkiksi ulkoilu, valo, hieronta ja käsitöiden tekeminen auttaa tuottamaan serotoniinia. Siihen perustuu, että varsinkin, kun mieli on maassa, kannattaa lähteä ulkoilemaan, eikä suklaakaan ole pahasta.
 
💗 OKSITOSIINI on rakkaushormoni. Se lisää luottamusta elämään ja itseen. Oksitosiini lisääntyy kosketuksesta. Lemmikin silittelystä, halauksesta, hieronnasta, läheisyydestä. Jos sinulla ei ole ketään ketä halata, halaa ja kosketa itseäsi!
 
💗 DOPAMIINI tuottaa nautintoa ja mielihyvää. Dopamiini on se, mikä koukuttaa meitä someen. Mutta paljon parempi tapa tuottaa dopamiinia on tanssiminen, laulaminen, keikat, uudet kiehtovat kokemukset. Kokeilepa olla mieli maassa, kun tanssit ja pyörität peppuasi!
 
💗 ENDORFIINI luo euforisen olon ja ehkäisee kipua. Endorfiinia erittyy esimerkiksi liikkuessa ja saunoessa. Myös chilin syöminen vapauttaa endorfiineja. Kun tajusin, että elämästäni puuttuvat lähes kokonaan endorfiinit, sain ison motivaation liikkumiseen ja aloitin juoksuharrastuksen.
 
💗Eli mitäs kaikkea me voimme tehdä, että me voimme hyvin? Millaisen reseptin itsellesi loisit? Miten ylläpitäisi?

Privacy Preference Center