Koetko olevasi jumissa? Mitä teet silloin?

Mitä teet silloin, kun tuntuu, että olet jollain tavoin jumissa?

Itselleni yksi asia, joka toimii erityisen hyvin, on coaching.

Jos et tiedä mistä coachingissa on kysymys, niin kysymys ei ole niinkään siitä, että joku toinen kertoo sinulle valmiit vastaukset sen suhteen, miten sinun kannattaisi edetä. Sen sijaan ammattitaitoinen coach voi hyvien kysymysten ja harjoitusten avulla saada kaivettua sinusta itsestäsi esiin sen, minkä jo syvällä sisimmässäsi tiedät hyväksi ja oikeaksi itsellesi.

Tämä puolestaan lähtee usein positiivisen väreilyvaikutuksen tavoin vaikuttamaan hyvinvointiisi, energiaasi, ja niiden kautta jopa läheisiisi sekä myös tarjolla oleviin mahdollisuuksiin – tai ainakin siihen, miten huomaat niiden olemassaolon ja tartut niihin.

Kuulostaa kenties yksinkertaiselta, mutta tässä nykymaailmassa meillä itse kullakin saattaa olla siinä päällä ikään kuin ’pölykerroksia’, joita pitää vähän pöllyyttää, jotta todellinen minämme pääsee esiin. Toisekseen vaihtoehtojen kirjo on monesti niin laaja, että se jo yksinään hämmentää monia. Kolmannekseen pelko on usein se, joka estää meitä etenemästä. Kaikkia näitä voidaan käsitellä ja myös mielen sisäisiä esteitä voidaan purkaa coachingin avulla. Uskomme, että tällaisena poikkeuksellisena aikana tarvitsemme coachingia ja toisaalta itsestämme huolehtimista ja hyvinvointiamme tukevia tapoja kenties enemmän kuin koskaan ennen

Privacy Preference Center