Reiss Motivaatioprofiili (engl. Reiss Motivation Profile®), lyhyesti RMP. Se kertoo ihmisen persoonallisuuspiirteistä ja ydinarvoista

Elämäämme määrittävät 16 perustarvetta eli motiivia. Mikä sinua motivoi ja kuinka paljon?
 
Kaikilla meillä on 16 perustarvetta, mutta yksilöt asettavat ne erilaiseen tärkeysjärjestykseen. Sitä, millaiseen tärkeysjärjestykseen yksilö asettaa 16 perustarvetta, kutsutaan ”Reiss Motivaatioprofiiliksi “.
 
Motivaatioprofiilin käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Yksityishenkilöt saavat siitä tukea esimerkiksi oman elämän valintatilanteisiin, vuorovaikutustaitoihin, urasuunnitteluun, hyvinvoinnin ja tasapainon lisäämiseen, motivoitumiseen ja innostumiseen, kehittämiseen.
 
Työelämässä, motivaatioprofiilia käytetään mm. esimiestyössä ja johtamisessa, rekrytoinnissa, organisaatiomuutoksissa, työhyvinvoinnin ja työkulttuurin rakentamisessa sekä yksilöllisessä ohjaamisessa ja valmentamisessa – kaikkialla missä halutaan panostaa hyvinvointiin, merkitykselliseen tekemiseen sekä hyviin tuloksiin. Tarpeesta riippuen RMP Motivaatiovalmentaja voi rakentaa niin yksilö-, pari-, tiimi- kuin organisaatioprofiileja.
 
Yksilöprofiili
Tilattuasi palvelun, lähetän sinulle sähköpostitse linkin 128 väittämän itsearvioon, jonka tekemiseen kuluu noin 15–30 minuuttia. Sen jälkeen käymme henkilökohtaisen palautekeskustelun, johon kannattaa varata 60–90 minuuttia aikaa. Saat myös kattavan sähköisen raportin.
 
Yksilöllinen Reiss Motivaatioprofiili eli RMP
Henkilökohtainen, luottamuksellinen 60–90 minuutin purkukeskustelu sertifioidun RMP-motivaatiovalmentajan kanssa, minkä jälkeen tunnet ja ymmärrät omat tuloksesi yksityiskohtaisesti ja osaat soveltaa motivaatioprofiiliasi sekä työssä että vapaa-ajalla
Kattava raportti sähköisesti, sekä sähköinen alusta, jonka kautta voit halutessasi helposti jakaa tuloksesi myös muille
Yhden kyselyn tuottaminen ja purkukeskustelu 299€ sis alv%. Yksityishenkilöille.
 
Ryhmät ja organisaatiot, räätälöidyt tarjoukset ja valmennukset. Tuotan valmennukset yksilöille ja yksilöpurkuna kyselyt tai tiimipurkuna. Budjetin ollessa tiukka tuotamme valmennukset ilman kyselyä, mutta useimmiten kyselyllä saadaan valmennuksesta aito, sekä valmennamme aitoa faktaa mutu tuntuman sijaan.
Lue alta lisää:
motivaatiovalmennus
Yksityishenkilönä sovitellaan sinulle sopiva aika kyselylle ja coachaavaan purkukeskusteluun!
Ota yhteyttä, yhteystiedot alla olevasta linkistä:
Ota yhteyttä

Privacy Preference Center