Työhyvinvoitikysely – Tikkataulu

🍀ONKO HENKILÖSTÖ HUOLLETTU AJANTASAISESTI SITEN KUTEN ORGANISAATION TÄRKEIN VOIMAVARA KUULUU OLLAKKIN?

”Öljyt, suodattimet vaihdettu, ettei talvella tarvitse yskiä ja väristä tienlaidassa kuun muut menevät ohi?”

✋MITEN VARMISTAA HENKILÖSTÖN MOTIVAATIO JA JAKSAMINEN KOKO VUODEN?

✋Kurkataanko konepellin alle?

Ilmainen tarkistuslista:

🍀TERVEYS JA TYÖKYKY
🍀TYÖN HALLINTA
🍀TYÖYHTEISÖ
🍀ITSELUOTTAMUS JA MOTIVAATIO
🍀ELÄMÄN TASAPAINO
🍀ESIMIEHEN TUKI
🍀AVOIMET VASTAUKSET. – Ruusut ja risut?

🍀Työhyvinvointikysely, joka tuotetaan anonyymisti verkon yli. Tämä antaa yksilölliset vastaukset koko tiimistä kaikki nämä osa-alueet huomioiden. Vastaukset anonyymisti palvelun tilaajalle kokonaistilanteen kartoittamiseksi, ja avuksi kehittämiseen, tuottavuuden lisäämiseen ja työyhteisön kehittämiseen, hyvinvointia unohtamatta!

🍀Suosimme yhteistä purkamista koko työyhteisölle ja valmennusten sekä työn ja yhteisöjen kehittämisen taustalle. Toisinaan tuotamme vain tulokset ja konsultoimme.

🍀Työhyvinvointikyselyt tulisi teettää henkilöstöllä vähintään kerran vuodessa, mutta on organisaatioita, jotka tuottavat kyselyt 3kk välein, jotta ennakointi ripeys on taattua. Vastaaminen vie aikaa 10-15 min max. parempi huoltaa ennaokoiden ja keskittyä pitämään henkilöstö hyvinvoivana, tuottavana, työkykyisenä ja ennen kaikkea sitouttaa villeinä vaihtovuosina.

🍀Ei paha, 29€ / hlö + alv. Sisältää kirjallisen yhteenvedon tuloksista tilaajalle.

🍀Pyydä tarjous valmennuksita tai konsultoinnista, tuotamme valmennukset tulosten ja tilaajan tarpeen mukaisesti.

Valmennukset – Business Coaching

Tai hei, jäitkö vielä miettimään? Mitä jos tulostat tikkataulun ja laitat kahvhuoneeseen pyytäen jokaista merkitsemään samaan tikkatauluun oman fiiliksen mukaan, missä tunnelmat olisivat tikkataulussa juuri siinä hetkessä.

Pyydä minua palamaan sähköisesti tai soittamalla, tai toki voit ehdottaa heti tapaamista kasvotusten tai onlinessa birgitta@birgittan.com

Yhteystiedot