Business Coach 

Coaching on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, ajatuksia ja toimintaa kehittävä myönteinen vuorovaikutussuhde. Sopii organisaatioille, joissa halutaan luoda positiivista ja ratkaisukeskeistä yrityskulttuuria. Löytää yksilöistä itseohjautuvia tiimipelureita, sekä havainnoida piilotalentteja sekä tuoda yksilöt näkyviksi toimijoiksi osana organisaatiota.

Coachingin tavoitteena on kehittää ajattelua, kannustaa ottamaan vastuuta omasta tilanteesta, innostaa coachattavaa asettamaan eteenpäin vieviä kehitystavoitteita ja voimaannuttaa coachattavaa saavuttamaan ne.

Coaching eroaa muihin ohjaus ja johtamismuotoihin siten, että haluttuja tuloksia todella syntyy ja niitä pidetään systemaattisesti yllä.

Coaching ei tyydy vain analysoimaan tai ymmärtämään asioita, vaan coachingin tavoitteena on aina haasteiden ratkaisu ja toiminnan ylläpito.

Coachingissa haastetaan asiakkaita, yksilöitä itseään ajattelemaan ja kasvamaan. Tämä luo yksilöille enemmän motivaatiotota ja halua sitoutua muutoksin, kuin yksilö, joka saa annetut toiminta- ja ajattelumallit ulkoapäin. Oivalluttamisen kautta on helpompi sitoutua!

Ammattitaitoinen coach on mitä mainioin sparraaja ja matkakumppani ihmisille ja yrityksille, jotka haluavat kehittyä ja kukoistaa.


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Privacy Preference Center