Motivaatiovalmennus RMP

Mikä sinua ja työyhteisöäsi motivoi? Haluatko työyhteisösi loistaa?  Mikä lisäisi hyvinvointia yksilöissä ja työyhteisöissä? Miten tunnistaa ja hyödyntää motivaatiotekijöitä? Miten näitä tulisi johtaa, yksilöitä ja tiimejä, yksilöitä tiimeissä? Kuinka lisätä ratkaisukeskeistä ja tuottavaa vuorovaikutusta?

Yksilöllisen johtamisen tukena Reiss Motivaatioprofiili (RMP) on ainoa tieteellisesti hyväksytty ja pätevä työkalu, joka pohjautuu sisäisen motivaation yksilölliseen tunnistamiseen. Sen perustana on tieteellinen tutkimus, jonka mukaan meitä kaikkia motivoi 16 perustarvetta eli motiivia, mutta eri vahvuuksin. Kun nämä motivaatiotekijät tunnistetaan ja ymmärretään, voidaan kehittää ja johtaa montaa ihmistä samaan aikaan, mutta yksilöllisesti ja tuloksekkaasti.

Hyödyt:

Esihenkilölle lisäarvoa ja tuottavuutta lisäävä sisäisten drivereiden tunnistaminen. Helpottaa esihenkilötyöskentelyä, yksilöllistä johtamista. Kasvattaa työtyytyväisyyttä ja tuottavuutta. Parantaa olemassa olevia vuorovaikutustaitoja, lisää asiakasymmärrystä. Antaa vastauksen yksilölliseen ja tiimin mahdolliseen alisuoriutumiseen sekä antaa oivalluksia, kuinka saavuttaa tuloksellinen balanssi tiukoissakin tilanteissa.

Steven Reiss eli RMP motivaatioprofiilia käytetään mm. motivaation ja arvojen kautta tapahtuvassa johtamisessa, tiimityöskentelyssä, rekrytoinnissa, organisaatiomuutoksissa, työhyvinvoinnin ja työkulttuurin rakentamisessa, sekä yksilöllisessä ohjaamisessa ja valmentamisessa – Kaikkialla missä halutaan panostaa hyvinvointiin, merkitykselliseen tekemiseen sekä hyviin tuloksiin.

Poikkeuksetta, pitkäänkin yhdessä toimineet tiimin jäsenet löytävät toisistaan uusia puolia, mikä lisää keskinäistä ymmärrystä ja työn laatua.

Yksilöllisesti kysely tuottaa matkan yksilön sisimpäään ja auttaa tunnistamaan itsensä eri tilanteissa ja luo uskoa omaan potentiaaliin sekä lisää vuorovaikutustaitoja, kun ymmärrämme myös toisten arvo- ja motivaatiopohjaisia käyttäytymismalleja.

 

Vastaaminen kyselyyn tapahtuu verkon yli, sähköpostitse linkin kautta 128 väittämän itsearvioon, jonka tekemiseen kuluu noin 15–30 minuuttia. Sen jälkeen käymme henkilökohtaisen palautekeskustelun tai sovitamme valmennukseen.  Kukin saa myös kattavan sähköisen raportin henkilökohtaisista tuloksistaan.

Valmennusten hinnat alk.

  • Esimerkkejä:
  • Steven Reiss motivation, RMP yksilö, tiimi kyselyt 299€ /hlö
  • RMP tiimi valmennukset (sis. kyselyn) 12 hlö, yht 6500€  
  • Pyydä tarjous, kartoitetaan teille sopivimmat valmennuspalvelut ja kokonaisuudet

  • Hintoihin lisätään ALV ja mahdolliset matkakulut
  • Sisältää valmennusmateriaalin
  • Ryhmäkoot max 12 -15 hlö.suositus
  • Suuremmat ryhmäkoot – pyydä tarjous!
  • Naputtele alta yhteydenottopyyntö, tai ole meihin suoraan yhteydessä.

SELF HELP -OPAS MUUTOKSEEN

On parempi navigoida kuin ajelehtia, vaikka emme tiedä päämäärää vielä tarkasti.

 

Muutos voi olla iso tai pieni. Pieni muutos omissa yksittäisissä rutiineissa voi aiheuttaa järkälemäisen muutoksen arkeesi. Ajanhallinta tai rutiinien muutos, liikunnan tai oman hyvinvoinnin lisääminen arkeen. Muutos voi olla myös hyvin merkittävä elämänmuutos.

Opas sopii niin työelämään kuin henkilökohtaisiin muutoksiin tai elämän suuriin mullistuksiin.

Tilaa tästä, samalla hyväksyt mahdollisen sähköpostimarkkinoinnin