Motivaatiovalmennus RMP

Mikä sinua ja työyhteisöäsi motivoi? Mikä vie energiat? Mistä ammennatte virtaa? Miten tunnistaa ja hyödyntää motivaatiotekijöitä? Kuinka lisätä vuorovaikutusta tehokkaasti?

Miten johdat yksilöitä organisaatiossasi ja miten organisaation yksilöt tuntevat toisensa – oikeasti? Mitä jos vain nauttisit työstäsi ja elämästäsi vahvuuksista käsin?

Yksilöllisen johtamisen tukena Reiss Motivaatioprofiili (RMP) on ainoa tieteellisesti hyväksytty ja pätevä työkalu, joka pohjautuu sisäisen motivaation yksilölliseen tunnistamiseen. Sen perustana on tieteellinen tutkimus, jonka mukaan meitä kaikkia motivoi 16 perustarvetta eli motiivia, mutta eri vahvuuksin. Kun nämä motivaatiotekijät tunnistetaan ja ymmärretään, voidaan kehittää ja johtaa montaa ihmistä samaan aikaan, mutta yksilöllisesti ja tuloksekkaasti.

Hyödyt:

Esihenkilölle lisäarvoa ja tuottavuutta lisäävä sisäisten drivereiden tunnistaminen. Helpottaa esihenkilötyöskentelyä, yksilöllistä johtamista. Kasvattaa työtyytyväisyyttä ja tuottavuutta. Parantaa olemassa olevia vuorovaikutstaitoja, lisää asiakasymmärrystä. Antaa vastauksen yksilölliseen ja tiimin mahdolliseen alisuoriutumiseen sekä antaa oivalluksia, kuinka saavuttaa tuloksellinen balanssi tiukoissakin tilanteissa.

RMP:n hyödyntäminen työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa.

Steven Reiss eli RMP motivaatioprofiilia käytetään mm. motivaation ja arvojen kautta tapahtuvassa johtamisessa, tiimityöskentelyssä, rekrytoinnissa, organisaatiomuutoksissa, työhyvinvoinnin ja työkulttuurin rakentamisessa, sekä yksilöllisessä ohjaamisessa ja valmentamisessa – Kaikkialla missä halutaan panostaa hyvinvointiin, merkitykselliseen tekemiseen sekä hyviin tuloksiin.

Poikkeuksetta, pitkäänkin yhdessä toimineet tiimin jäsenet löytävät toisistaan uusia puolia, mikä lisää keskinäistä ymmärrystä ja työn laatua.

Yksilöllisesti kysely tuottaa matkan yksilön sisimpäään ja auttaa tunnistamaan itsensä eri tilanteissa ja luo uskoa omaan potentiaaliin sekä lisää vuorovaikutustaitoja, kun ymmärrämme myös toisten arvo- ja motivaatiopohjaisia käyttäytymismalleja.

Pääsemme käsiksi myös mahdollisiin haitallisiin uskomuksiin, jotka usein johtavat ihmisiä epäedulliseen suuntaan yksilöinä ja työyhteisöinä. Luonnollisesti emme jätä yhteisöjä ja yksilöitä näissäkään asioissa yksin vaan suuntaa voi muuttaa HOT – hyväksymis ja omistautumisterapian avulla. Työn arvojen ja jaksamisen työskentelymallilla.

Vastaaminen kyselyyn tapahtuu verkon yli, sähköpostitse linkin kautta 128 väittämän itsearvioon, jonka tekemiseen kuluu noin 15–30 minuuttia. Sen jälkeen käymme henkilökohtaisen palautekeskustelun tai sovitamme valmennukseen.  Kukin saa myös kattavan sähköisen raportin henkilökohtaisista tuloksistaan.

Valmennusten hinnat alk.

 • Steven Reiss motivation, RMP yksilö, tiimi kyselyt 299€ /hlö
 • RMP tiimi valmennukset (sis. kyselyn) 12 hlö, 4500€ 
 • HOT – hyväksymis ja omistautumisterapia. Työn arvojen ja jaksamisen työskentelymalli. valmennus 12 hlö. 6500€ , 4h sis tauot, valmennuskertoja 4 kpl, Toteutus 4kk – 6kk.
 • Tuottava motivaatiovalmennus tiimeille. Toteutus (RMP) kysely, purku, motivaatiovalmennus ja HOT- hyväksymis- ja omistautumisterapia, vuorovaikutustaidot työyhteisöissä. Tarkka sisältö räätälöidään tulosten mukaan. Valmennus 12hlö. 9900€ Yhden valmennuskerran kesto n. 4 h sis tauot. Valmennuskertoja viisi. Toteutus 5–12/kk.
 • Hintoihin lisätään ALV ja mahdolliset matkakulut
 • Hinnat ovat arvioita ennen kartoitusta.
 • Sisältää valmennusmateriaalin
 • Ryhmäkoot max 12hlö.
 • Suuremmat ryhmäkoot – pyydä tarjous!
 • Naputtele alta yhteydenottopyyntö, tai ole meihin suoraan yhteydessä: birgitta@birgittan.com tai taru@birgittan.com

  captcha

  SELF HELP -OPAS MUUTOKSEEN

  On parempi navigoida kuin ajelehtia, vaikka emme tiedä päämäärää vielä tarkasti. Muutos voi olla iso tai pieni. Pieni muutos omissa yksittäisissä rutiineissa voi aiheuttaa järkälemäisen muutoksen arkeesi. Ajanhallinta tai rutiinien muutos, liikunnan tai oman hyvinvoinnin lisääminen arkeen. Muutos voi olla myös hyvin merkittävä elämänmuutos.Opas sopii niin työelämään kuin henkilökohtaisiin muutoksiin tai elämän suuriin mullistuksiin.

  Kirjoita kenttään sähköpostisi niin saat latauslinkin