Uracoach

Urajumi tai työttömyys, kokonaan uusi ala? Uuteen nousuun? Hyvä valinta ottaa suuriin muutoksiin rinnalle kulkemaan ammattitaitoinen Coach, joka tuntee työmarkkinat ja liike- elämän kiemurat siinä missä työnhaun haasteet.

Autan sinua perinteisten ja nykyaikaisten hakukanavien hakkeroinnissa oman toimialasi nykykeinoja hyödyntäen sekä löytämään omat vahvuutesi, kirkastamaan tavoitteesi, kannustaen ja ohjaten. Myös CV ja hakemus on hyvä rakentaa Coachin kanssa, jolloin saat toiset silmäparit ja rehellisen palautteen. Saat parhaat tipit erottautuvaan työnhakuun perinteisen työnhakemisen sijaan.

Uracoachina vahvistan vahvuuksiasi. Coach tunnistaa ulkopuolisena työelämän vahvuuksiasi ja taitojasi ketterästi. Yhdessä rakennamme toimintasuunnitelman ja vahvistamme sinun voimavarojasi. Minä kuuntelen, ohjaan ja motivoin sekä kannustan koko matkan. Sinä päätät tavoitteesi – yhteistyömme on aina yksilöllinen ja matkamme voidaan keskeyttää milloin haluat.

Omalla urallani olen toiminut rekrytoinnin ja työllistymisen väyliä opastaen yli 15 vuotta henkilöstöpalvelualla johto- myynti- hr – ja valmennustehtävissä joten uskallan sanoa, että kanssani olet hyvissä käsissä. Voit olla etsimässä sitä ensimmäistä työtä tai olla urajumissa. Riittää kun sinulla on asenne ja tahto työllistyä tai löytää uusi polkusi.

RMP eli Steven Reiss motivation kyselyt myös yksityishenkilöille.

Mikä sinua motivoi? Mikä vie totaalisesti energiasi? Miten opit hyödyntämään ja tunnistamaan motivaatiotekijöitä ja saavuttamaan siten korkeat vuorovaikutus taidot ja nautit elämästäsi vahvuuksistasi käsin. Miten tämä tulisi ottaa huomioon urasuunnitelmissa? Miten jaksan töissä paremmin?

Valmennus tapahtuu sovitusti useinmiten Teamsin, Google Meetin, Zoomin tai muun erikseen sovitun etäyhteyden kautta, puhelimitse tai matkan salliessa kasvokkain.

Joskus yksi tapaaminen riittää, usein valmennus kuitenkin otetaan 3, 5 tai 12 kerran pakettina.

Sertifioitu LCAF Coach® ja RMP motivaatio Coach® toimii International Coaching Federationin sääntöjen ja arvojen mukaisesti. Jokainen kohtaaminen sitoo ja edellyttää vaitiolovelvollisuutta. Kirjallisia muistiinpanoja ei tehdä, joten tietoturvasi on taattu.

Lue saatuja palautteita yhteistyöstä etusivulta, FB:stä tai Instagramista.

Varaa aika tai soita, niin sovitaan aika yhteistyöllemme.

Uracoaching hinta

98 € tunti  / 3x sarja 285 € /  5x sarja 460 € / 12x sarja 960€ / ryhmät tarjouspyynnöllä

RMP kysely 299€, sisältää kyselyn, sähköisen materiaalin ja henkilökohtaisen purun kanssasi.

Ota yhteyttä

En tallenna sähköpostiosoitettasi ottaessasi yhteyttä.

    captcha

    SELF HELP -OPAS MUUTOKSEEN

    On parempi navigoida kuin ajelehtia, vaikka emme tiedä päämäärää vielä tarkasti. Muutos voi olla iso tai pieni. Pieni muutos omissa yksittäisissä rutiineissa voi aiheuttaa järkälemäisen muutoksen arkeesi. Ajanhallinta tai rutiinien muutos, liikunnan tai oman hyvinvoinnin lisääminen arkeen. Muutos voi olla myös hyvin merkittävä elämänmuutos. Opas sopii niin työelämään kuin henkilökohtaisiin muutoksiin tai elämän suuriin mullistuksiin.

    Kirjoita kenttään sähköpostisi niin saat latauslinkin