Mitä coaching on?

Coaching on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa. Sitä voidaan käyttää työelämässä ja organisaatioissa (Business Coaching, Inhouse Coaching) sekä yksityiselämässä  (Life / yksilö Coaching, Ura Coaching ).

Coaching auttaa selkeyttämään ja kirkastamaan ajattelua ja tavoitteita sekä löytämään strategioita niiden saavuttamiseksi. Coaching vahvistaa voimavaroja, jolloin haluttuun lopputulokseen pääseminen helpottuu.

Valmennus on aina asiakaslähtöistä. Valmentaja ei neuvo, vaan auttaa valmennettavaa oivaltamaan olennaisen erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla. Valmennuksen myötä sisäinen yksilön johtajuus lisääntyy, omat vaikutusmahdollisuudet kirkastuvat ja kyky saavuttaa haluamansa lisääntyy. Lopputuloksena on kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva, tuottelias tiimi tai henkilö, joka nauttii elämästään.

Valmennuksessa hyödynnetään kognitiivista käyttäytymistiedettä, ratkaisukeskeisyyttä, NLP tekniikoita, urheiluvalmennusta sekä positiivista psykologiaa.

”Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa ja ylittämään se”

Kenelle?

Valmennus sopii ihmisille, organisaatioille ja ryhmille, jotka haluavat kehittyä ja ottaa vastuuta elämästään, oppia tuntemaan itsensä paremmin ja päästä elämässään tai työssään eteenpäin.

Sertifioitu LCAF Coach® Business Coach®, ratkaisukeskeinen valmentaja, työyhteisövalmentaja,  RMP motivaatio Coach® ja RMP tiimi motivaatio Coach®:ina toimin International Coaching Federationin sääntöjen ja arvojen mukaisesti. Jokainen kohtaaminen sitoo ja edellyttää vaitiolovelvollisuutta. Kirjallisia muistiinpanoja ei tehdä, joten tietoturvasi on taattu.

Lue saatuja palautteita yhteistyöstä etusivulta, FB:stä tai Instagramista.

Varaa aika tai soita, niin sovitaan aika ja askelmerkit yhteistyöllemme.

Ota yhteyttä

En tallenna sähköpostiosoitettasi ottaessasi yhteyttä.

    captcha

    SELF HELP -OPAS MUUTOKSEEN

    On parempi navigoida kuin ajelehtia, vaikka emme tiedä päämäärää vielä tarkasti. Muutos voi olla iso tai pieni. Pieni muutos omissa yksittäisissä rutiineissa voi aiheuttaa järkälemäisen muutoksen arkeesi. Ajanhallinta tai ruokavalion muutos, liikunnan tai oman hyvinvoinnin lisääminen arkeen. Muutos voi olla myös hyvin merkittävä elämänmuutos. Opas sopii niin työelämään kuin henkilökohtaisiin muutoksiin tai elämän suuriin mullistuksiin.

    Kirjoita kenttään sähköpostisi niin saat latauslinkin